Miljø, materialer og mennesker...

Som vi ser verden er det netop vores vigtigste rescource. Det kan være en udfordring når man i en virksomhed som Avmor Ltd. producerer rengøringsvæsker og hjælpemidler til alle sektorer indenfor butik, kontor, facade, levnedsmiddelindustri og hospitalsvæsen. Siden 1948 er det lykkedes at skabe og befæste en position som frontkæmper i en branche med rivende udvikling og samtidig holde fast i de værdier der kendetegnede virksomheden fra starten. Avmor Danmark har varehus for hele Europa og er enedistributør i Danmark, undtaget er Storbritanien og Frankrig, der er særskilte divisioner. Vores største force på netop det danske marked er at vi i tæt samarbejde med Canada, gennem de sidste 20 år har opbygget en stor videnbase i at løse kundernes forskellige behov og problemstillinger. Resultatet er effektive kostbesparende produktsortimenter tilpasset individuelle behov.

Vi har de rigtige teknologiske og miljømæssigt tidssvarende produkter til enhver rengørings/pleje opgave til en fornuftig pris og med hurtig levering fra vores danskbaserede europalager. I Danmark ekspederes lagervarer fra dag til dag og hasteordrer kan afhentes, indenfor få timer. I skandinavien indenfor 2 døgn og resten af Europa indenfor en arbejdsuge. Avmor Danmark yder også udstrakt service med både telefonisk support, oplæring, korte seminarer og ‘gå-hjem-møder’. Resultatet er effektive kostbesparende produktsortimenter, tilpasset individuelle behov. Vi er naturligvis også omfattet af Avmor Ltd. verdensomspændende faglige erfaringsnetværk og garantiordning, der er med til at sikre din tilfredshed.

Vores hovedambitioner er:

  • at udbrede kendskabet til Avmor Ltd.’s professionelle rengøringssystemer i Skandinavien og EU-landende
  • at levere produkter baseret på miljøbevidst teknologi og konkurrencedygtige priser
  • at tilbyde support og indføring i vore innovative produkters anvendelse, og derved gøre kundernes arbejde lettere, sikrere og mere tilfredsstillende

Om vores produkter

VORES ECOPURE- OG BIOMORSERIE ER NYESTE SKUD PÅ STAMMEN…
De varer du finder under navnene Ecopure(EP) og Biomor er vores grønne linie. Miljøet er jo ikke et spørgsmål om politisk korrekthed. det er en væsentlig del af den arv vi giver videre. Forbrugt rengørings-kemi ender på en eller anden måde tilbage i økosystemet. Det handler om balancen mellem effektivitet, økonomi og samvittighed.

  • Det handler om omtanke. Figuren handler om Biomor’s unikke biologiske nedbrydning af smuds.
  • Få forklaringen i brochurerne nederst på siden eller klik på figuren til højre.

Avmor’s målsætning er fortsat at udvikle såvel biologiske som økoneutrale rengøringsmidler.
Derudover ønsker vi at bidrage til at sikre en gennemskuelig og ensartet mærkning på verdensplan gennem vores samarbejde med FDS?.. Der bliver i skrivende stund arbejdet målrettet med at finde fælles fodslag mellem de Nordamerikanske stater og nationale økologimærker her i Europa.

En af de meget interessante nyskabelser fra Avmor er Biomor. Læs om mikrobiologi og hvordan Ecopure og Biomor løser din hverdag både på jobbet og i fritiden.. og så gør Biomor rent mens du holder fri.

Et mere komplet rent...

Alle vores produkter er af både høj kvalitet og højt koncentrat.. Vi går ikke over åen efter vand.. vi forventer heller ikke du skal betale os for at hente vand over Atlanten, det må du selv hælde i. Vores sæber og polish er langt mere koncentrerede end de flestes, så bemærk venligst rækkeevnen i blandingsforholdet. Når du sammenligner priser skal du derfor omregne i færdigblandet opløsning.
Her finder du alle vores produkter, herunder både lager og bestillingsvarer.